A prop teu amb noms propis

Hola! Potser ja ens coneixes o ens has vist alguna vegada pels carrers del Penedès, ja que les persones que formem part de l’equip de NEXA som també els vostres veïns i veïnes.

Volem canviar el sector de les telecomunicacions i junts podem fer-ho! 

T’hi sumes?

Direcció

Qui ens coneix sap que el Jordi, la Montse, la Tania, la Mireia i la Míriam som ben diferents, però junts no sumem, multipliquem! 
Ens encanta la nostra feina i ens ho passem genial treballant plegats per aconseguir que tot funcioni.

Administració

Som la Montse, l’Eva i la Regina. Sabem que algú pot pensar que acabarem boges rodejades de números tot el dia, però ens encanten! El què no ens agrada gens és trobar-nos sorpreses en les factures. Si a tu tampoc, truca a NEXA!

Comercial

Confia en nosaltres i t’ajudarem a trobar la millor connexió per a tu, sense permanències, perquè volem que et sentis i siguis lliure. T’estem esperant! Laura, Marta i Meritxell.

Atenció al client

Quan tinguis un dubte, truca’ns! T’ajudarem sense esperes eternes al telèfon. Som ben a prop, som del Penedès, som la Mireia, la Rosa, la Marta, la Míriam, la Judith, la Natàlia i l’Alba.

Màrqueting

Parlem la vostra llengua, sense paraules rares que ningú entén. Seguiu els perfils de NEXA a les xarxes socials i estareu al dia de totes les novetats. Mireia i Edgar.

Servei tècnic

Som la Tania, el Joan, el Rubén, l’Alba, l’Andrea i el Fran i ens encanten les solucions àgils i senzilles, però si cal, farem castells perquè la teva connexió no falli!

Treballa amb nosaltres

Si estàs interessat en treballar amb nosaltres, no t'ho pensis dues vegades i omple el següent formulari.

DD slash MM slash YYYY
Accepted file types: pdf, Max. file size: 1 MB.
Autorització CV*
CONSENTIMENT*